Populaire Bestemmingen

Deelstaten in Duitsland

Vakantiehuis Eifel

De Eifel staat natuurlijk voral bekend om het - uitgedoofde - vulkanisme met bijbehorende meertjes en het bosrijke karakter.


De Eifel kent diverse natuurparken en beschikt ook over veel bezienswaardige steden zoals Daun, bierstad Bitburg, waterstad Gerolstein en Prum in het zuidelijk deel Eifel. U vindt hier ook de befaamde Laacher See met fraaie romaanse kerk in Maria Laach.


De noordelijke Eifel is wat rustiger, met het pittoreske Monschau als de topper, en Blankenheim (vakwerkhuizen) en Schleiden (slot) die het podium completeren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat velen hun vakantie doorbrengen in één van de geselecteerde vakantiehuizen in de Eifel.

Vakantiewoning Eifelhaus Golz

Vakantiewoningen in de Eifel Duitsland

Gonnersdorf -
Eifel

In het beboste bovendal van de Kyll op circa 30 minuten van Trier en Monschau, vindt u deze sfeervolle, nette vakantiewoning voor 4 of 6 personen.

Vakantiehuizen Burghof

Vakantiehuizen in de Eifel Duitsland

Hellenthal -
Eifel

Burghof bestaat uit 3 pittoreske vakantiewoningen gelegen in het historische, autovrije Rifferscheid bij Hellenthal, tussen Schleiden en Blankenheim in het noordelijke deel van de Eifel.

Vakantiehuisje Helga

Vakantiehuisje in de Eifel Duitsland

Ulmen -
Eifel

Helga beschikt over een tweetal nette vakantiehuisjes in cottage stijl met gebruik van ruime tuin. Deze vakantiehuisjes in het centrum van de Eifel zijn scherp geprijsd, met aangepast tarief voor perioden anders dan een week of weekend.

Vakantiehuizen in Duitsland

Vakantieappartement Kylltal Panorama

Vakantieappartement in de Eifel Duitsland

Zendscheid -
Eifel

Zoekt u een vakantieappartement in het zuiden van de Eifel, dan is Kylltal Panorama een goede keus. Mooi gelegen met alle faciliteiten van het nabij gelegen hotel en niet ver van leuke plaatsen als Prum, Gerolstein, Daun en Bitburg.

Vakantiehuis Altstad Oase

Vakantiehuizen in de Eifel, Monschau

Monschau -
Eifel

Vakantiehuis Altstad Oase ligt in het hartje van het schilderachtige Monschau, bekend om zijn vele vakwerkhuizen. Een modern ingericht vakantiehuis, goede uitvalbasis om de Eifel verder te ontdekken.

Top 3
  • Eifel
  • Sauerland
  • Winterberg
Meer aanbod:
Vakantiehuis Zwarte Woud
Vakantiewoningen, Harz
Vakantieappartementen aan de Moezel, Duitsland
Vakantiehuisje Ramsau Beieren
Vakantiehuis nabij Berlijn
Vakantiehuizen Willingen
Vakantiewoningen Winterberg, Duitsland
Wij helpen u bij uw zoektocht naar vakantiehuizen in Duitsland. Copyright ©